Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smått är också stort

Det går att göra mycket av lite.
Konsten är att glädjas åt det man har och vårda det omsorgsfullt.
Inte låta nacken vrida sig ur led
bara för att någon annan har i överflöd.
Du väver din livsväv.
Du kan inte hänga upp någon annans livsverk
på din gravsten.
Försök att älska och varmt värna dina egna livsmöjligheter.
Drunkna inte i allt som du inte har och är,
Försök försonas med tillvarons svarta sträck,
hitta gläntan som leder bort ur otillräckligheten
kanske stigen är början på ett nytt livsäventyr?




Fri vers av Feminaz
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-18 10:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det var bra och kloka råd du kommer med...så fint...
2017-06-18

  överlevaren VIP
Bra och tänkvärda ord!
2017-06-18

  Valter Örn VIP
Mycket kloka ord. Varenda mening är fylld av kloka ord och råd.
Jag tänker på mina fattiga och arbetsamma föräldrar som födde fem barn som alla klarade sig bra i livet.
Aldrig någonsin hörde man någon klagan från deras sida.
2017-06-18

  Öknens Ros VIP
kloka livsregler! :)
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz