Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18.06.2017 Söndag. Är detta nattvard vid midsommar?


Måltiden

 

Kärlek råder, tyst det är i hjärtat.
Sången stiger, och vaggar oss till ro.
Bedragaren väntar vid porten.
Vi vänder om vid altaret – det fastställda.
Regnet är snart över oss.
Tarteletterna plockas undan.
Nu är bara disken kvar på matbordet.
Unisont reser vi oss för en sista glädjeyttring.
Nu har han gått.
Bra, då väntar vi väl bara.
Ångestens vägg reser sig oöverstiglig.
Jag måste prata med någon.
Nu!
Följer ni med mig, vänner?

Kom låt oss gå ut.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP