Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEKA MED ELDEN - tanka

Vass vrider i vind

bugar mot vattenyta

barnskrik på badplats

eldningsförbud överträtt

antänt gräs slickar fötter




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-18 17:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med Anya!
2017-06-19

  Anya VIP
Jaa fort har det tagit fyr. Gillar dina allitterationer i första och andra raden.
Även i tredje raden.
2017-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
varning för lätt antända gräsmarker - fin tanka!
2017-06-19

  Lars Hedlin
Bra där!
2017-06-19

  Petter Wingren
Drama, ett filmmanus.
2017-06-19

  DavidM VIP
Grundvattennivåerna behöver fyllas på. Snygg ögonblicksskildring.
2017-06-19

    ej medlem längre
Ajajaj. Tur att det förmodligen finns vatten nära...
2017-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu får man verkligen vara försiktig...
2017-06-18

    ej medlem längre
Naturen är lättantändlig just nu!
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP