Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rococo

När jag skådar upp mot sommarhimlen

ser jag små rococoformade vita moln

som avtacknar sig mot den Sévresblå himlen

Då kan jag inte annat än längta bakåt i tiden

till 1700-talets sorglösa sommaräventyr

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-18 19:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ej allför barockt
Att kunna leva sitt liv
I kulturens klassiska
Evighet och ej bara
i nuets tillfälliga
modenycker
:)
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP