Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa blonda ögonfransar

Långa blonda ögonfransar
din näsa är en aning sned
jag sa att jag tyckte om den en gång och du
skrattade för ingen hade någonsin sagt det förut

Du säger hårda sanningar
som att du inte är ute efter ett förhållande
men att det vi har är mer än bara sex och
att du gillar mig

Jag följer vattendropparna med blicken som
studsar från dina definierade axlar precis efter de
lämnat duschmunstycket
möter din blick och tänker på hur det aldrig kan bli vi




Fri vers av artaug
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-18 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug