Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas på djupt vatten

Du vet den där känslan 

Den om att allt är rätt och fel 

Som klöser sig fast i bröstet med ett järngrepp

Och du vet inte längre om

Du ska skratta, gråta, skrika eller dansa

För känslan har tagit över dig

Inifrån och ut 

Äter upp dig och omsluter  dig

Överväldigar dig tills allt snurrar 

Och greppet om livet försvinner 

Du vet den där känslan 

Glöm aldrig att andas på djupt vatten 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-18 20:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, känslor kan vara överväldigande..
2017-06-19

  Lars Hedlin
En resonans av känslor..kram
2017-06-19

  ULJO
Håller med Marita
2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Ett inre kaos tänker jag när jag läser din text!
Känns inte helt obekant.
2017-06-19

  Millner VIP
Ja.

(Det här var visuellt lättare att ta in för min ögon och den "hackande" känslan jag brukar få när jag läser dina dikter pga stora bokstäver fick jag inte nu. Den här kan läsas sakta och uppläsaren kan hacka)
2017-06-18

  BenGust VIP
Att tänka i svart och vitt; antingen det ena eller det andra. Inget mittemellan.
Så funderar jag kring din text.
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP