Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6/Affirmationsboken

 

I dag är jag fylld av energi och glädje




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-19 08:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2017-06-19

  Lars Hedlin
KRAM:)
2017-06-19

  ULJO
Det gäller att passa på sådana dagaer.
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP