Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet skämt.


Pianot, gitarren och sergeanten

Det var en gång en gitarr och ett piano, som blev beordrade att skriva in sig i armén.
"Ack... Order!" Ack! Order!" jämrade sig gitarren nedstämd.
"Tar du den tonen med mig?" sa en sergeant.
"Var inte sträng, annars får jag spel" snyftade gitarren.
Då kom fältprästen och sade:
"Mitt barn, följ blott detta mönster; B och C, B så får du C!"
"Jag ska försöka, men jag har fortfarande svårt för D".
"G med dig nu!" röt sergeanten. "Annars går du mot krigslag, och jag måste stämma dig!".
"Jag går gärna med i armén, bara ni inte skäller ut mig efter noter" sade pianot.
"Det är rätta takter, bara du inte trampar i klaveret" svarade sergeanten.

... ja, jag tycker om ordvitsar. Hur många sådana hittar du i texten?

PS. Har du själv ordvitsar, får du gärna dela med dig. :)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av GG
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-19 09:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Stämgaffeln sjöng ut så nu är det noterat i a-klav

Roligaste text sen jag började här på poeter

vad spelar du?
2017-10-07

    ej medlem längre
Kul text! Ordvitsar på var och varannan rad, minst tio tror jag...
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

GG