Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lovsång


men störst av dem är

 

 

 

i mitt inre

finns en reva

oläkt sårig

växande

som tankar inte

kan famna

 

ur ett skydrag

fläkten  av ett Ja

rymmer

himlarnas hav

andningen fångar

sitt komihåg

 

 

en bro binder samman

sprucket men fogat

spann över klyftan

 

 

 

 

 



 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-19 11:53



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Poesi på högsta nivå.
2017-07-24

  henke_r
Mästerligt!
2017-06-20

    ej medlem längre
Vackert, tänkvärt
2017-06-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Ur ett sårat hjärta föds de vackraste sångerna !
2017-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Störst av dem är det som alla självgoda menar sig ha mest av.
2017-06-19

  Öknens Ros VIP
vacker, mångtydig.
2017-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Det värsta med texter som dina, är inte att de gör lä-saren avundsjuk, utan mera att en bör ha huvudet påskruvat. De föder tankar och har en väl börjat läsa texter av din penna, vill en ju likt en kung Midas, blott ha mera.
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg