Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldey

Blåmes på blåval

Exoplanetens hjärta

Solarna i oss




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-06-19 11:55



Bookmark and Share


  Cugel
Vetenskap, surrealism, bildpoesi. Lyckad blandning.
2017-06-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka underbara bilder, du skriver i din kontrastrika haiku!
2017-06-19

    Peter Söderqvist
Fantastisk text lätt surrealistisk med märkliga bilder.
2017-06-19

    ej medlem längre
Du fångar i bara några få rader hur vi är en del av en större helhet, av planeten, och av universum. Tycker om kopplingen de oväntade bilderna med blåmesen på blåvalen. Den hade jag velat se på riktigt! Och exoplaneten... vilket vackert ord! Skickligt!
2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-06-19

  Janina Kaminska
En fantastisk haiku. Bokmärker.
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP