Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till landet

Sommarfager sjö i skogiga nejder,
gullviva, hare, and och ejder.

Men tyvärr är jag ej där.

Här ekar måskliosången
falskfult i förortsbetongen.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 487 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-06-19 16:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat, skönt att kunna drömma sig bort!
2017-08-31

  Lars Hedlin
Tyvärr mångas vardag..Tur att man kan drömma sig bort..kram
2017-07-02

    Lena Söderkvist VIP
Riktig galghumor, slutrimmet kan väcka en törnrosa med sin originalitet.
2017-06-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Kanske kunde man gå ut och plocka litet asfatblommor på bakgården mellan sopcontainrar, eller söka upp en park me litet planteringar och hundkorvar man INTE skall trampa i !
2017-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
Åååh - en sommarsjö, med en brygga, att hoppa från och en nytjärad båt...
Längtans skog med bär att plocka...


2017-06-19

  Maria Sundelin VIP
Längtansfullt
2017-06-19

  överlevaren VIP
En saknad efter naturen och lugnet i lantlig miljö....orden ger bilder!
2017-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Kontrastrik dikt, från verkligheten!
2017-06-19

    ej medlem längre
Är det konstigt att man längtar bort nån gång?

2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om skilda världar!
Förstår att du längtar bort.
2017-06-19

  M.Eta
Och kuttrande duvor som skitar ner....
Ja visst är det skönare ute i naturen.
Fin vers på bra rim.
2017-06-19

  Per Drysén
Önskan om det naturliga framför det skapade fint formulerat.
2017-06-19

  limerick
Härliga ordkonstruktioner med fina rim!
2017-06-19

  ULJO
Så ska det låta
2017-06-19

  M:tin
Fina rim!!!!!!!
2017-06-19

    ej medlem längre
Fin beskrivning av sommarlandet, precis som jag har här!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck