Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan jag älska livet utan attribut

Kan jag vara en livsnjutare utan whiskymarinerade stämband
cigarettrossligt skratt
skyhöga klackar och färgat hår
Kan jag vara en grå liten mus
som försiktigt navigerar i gräset för att inte bli sedd
men njuter när solen smeker min rygg
Kan jag älska livet medan jag ser hur det krymper
även om jag inte dansar på bordet
och tömmer bägaren i botten
Jag har kastat alla attribut och masker
nu utmanar jag livet: ta mig som jag är!
Det är det stora vågspelet. Att möta den jag blev.





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-19 14:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
När allt skalats av. När alla stöttor fallit. Vad händer då?
Jag menar att det handlar om befrielse.
Att vi faktiskt tangerar vetekornets lag här.

2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger