Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elefanten i rummet

 

Eller av bekvämlighet korad

Det svarta

Obegripliga fåret

Mitt ibland alla lammens tystnad

 

Det obegripliga

Vars essens var förundran

Det svarta

Vars kärna var och är

Realismens insikt över allt det där

 

Det som sakta tär och äter upp

 

Varenda dröm som någonsin drömts




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-19 16:22



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Smärtsamma rader. " Ge aldrig upp drömmarna" säger Einstein.
2017-06-20

  Janina Kaminska
Smärtsamma rader. " Ge aldrig upp drömmarna" säger Einstein.
2017-06-20

  Larz Gustafsson VIP
"Ja, jag har alltid varit ett svart får
Det får jag höra
precis var jag än går"
(Attentat)
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson