Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens utmaning 171115

Det är inte vad Någon säger

utan hur Du väljer

att tolka det som sägs

... låt oss prova

anta utmaningen

att bara se det positiva

i allt som sägs

... under en dag

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-16 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP