Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingefärsdryck



häller kokhett vatten
över bitar av ingefära
tills vattenkannan spricker

glasskärvor och splitter
ingefärsdryck över golvet
det heta vattnet sugs in i
dina smutsiga
bomullsstrumpor

du skriker till
jag faller i golvet
aktar glasbitarna
skrattar så jag gråter

”den här dagen ska jag aldrig glömma”
säger jag och ställer mig på knä
i höjd med väggkalendern

ringar in dagens datum
ser att mitt ex har namnsdag
jag skrattar och gråter
får knappt luft

 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-19 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski