Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skönare grannkillen


är hemma hela dagarna
precis som du

när jag kommer hem
slickar jag dig därefter

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-19 18:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Va? Sixten måste vara 'bakom flötet'. Men Sixten har varken håg eller håv.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando