Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kändes nödvändigt att skriva dessa ord ... - Publicerad här i juni 2009 men det är lite rysligt hur den med små modifieringar hade kunnat ha tillkommit likaväl i tid till årets midsommar 2017 ...


Mina högt uppskattade skrivarvänner och andra läsare ...

Kikar på antalet kommentarer jag skrivit
En del har det blivit
men totalsumman minskar likväl
då en del mottagare valt att av poeter.se ta farväl ...

Applåder har jag dock givit desto fler
om än i spridda skurar
Men jag har mina förklarliga skäl
här där jag sitter och i tysthet kurar ...

Trodde jag mot friskhet och ny kraft
nu till våren var på väg igen
men tyvärr blev det nya bakslag
som nästan fick mig att börja tvivla
på att livet vill förbli min vän ...

... Tvivel har kommit att bli en del av mitt jag
även om jag inom mig vet
att livet i friskhet kommer åter till mig en dag ...

Men för stunden
är jag åter till sakta mak
och mycken vila bunden

Dock i mina tankar
flödar orden
sprider sig stillsamt
i den mentala jorden

allt emedan
jag tyst tassar kring
bland alla mina skrivarvänners alster
men även andras

Era ordflöden värmer
och inspirerar att få ta till sig
Stillsamt hoppfull
jag ber er att ha tålamod med mig
och min frånvarande tystnad ...

Kommer snart tillbaka igen
mer aktiv
men först måste jag ägna lite tid
för att säkra upp ett fortsatt liv!

Önskar er alla en underbart fin
Midsommar!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-06-19 20:18



Bookmark and Share


  Harriette
Saknar dina skrifter. Jag kommer också tillbaka snart igen och hoppas "möta" dig då. Önskar dig en fin midsommar tills dess.
2017-06-20

  DavidM VIP
Önskar dig detsamma.
2017-06-20

  Janina Kaminska
Önskar dig också en fin Midsommar. Var rädd om dig. Kram.
2017-06-20

    Orkiden
Önskar er detsamma en underbar Midsommar!
Vi ses snart igen...
Många och varma kramar från mig!
2017-06-19

  Angela Bohlin VIP
Tag hand om dig vännen.... krya på dig... och fridfull midsommar!
2017-06-19

    ej medlem längre
Må väl. Lämnar sidan Nu, för jag kommer ingen vart på den. Tack för alla dina fina funderingar.
2017-06-19

    ej medlem längre
Önskar dig också en riktigt fin Midsommar med vila och nya krafter!
2017-06-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
Glad missommar - må livet ljusna till!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP