Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT LEVA FÖR

som jag väntat
som jag älskat

ditt nakna ansikte
skall själen spela
på de toner
som är höst
de grå livas upp
så länge löven faller
i detta tomrum
och din hela form
tårar möter
endast de svarta tangenterna
och rosen
du fick
jag andas kärlekstörst
jag andas dig
du finns där
att leva för




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 351 gånger
Publicerad 2017-06-19 20:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bättre och bättre
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén