Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet hur det är. Så är det ju. Du och dem. Eller de mot dig. Hur skönt skulle det vara då att kunna brista ut? Jag menar, det är ju ändå du som är du.


En smula om tycke o smak (aforism)




Jag har rätt och du har därför fel.
Kan det bli mer tydligt?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-19 22:23



Bookmark and Share


  ULJO
Snacka om självgodhet
2017-06-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
retoriskt översitteri?
2017-06-19

  Stay Golden
''Ingen kan allt, men alla kan något''
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP