Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,,för 9 månader sen! Saknaden är oändlig!


Jag miste dig ...

Numera går jag oftast upprätt
ett leende syns på mina läppar.
Jag jobbar på
och träffar vänner och har det ganska bra.
Men jag är randig på insidan
där faller tårarna efter dig.
Min saknad är stor
förlusten går inte greppa.
Jag förlorade dig
mitt livs största KÄRLEK.
Jag kan inte längre nå dig
annat än i mina tankar.
Jag förlorade drömmen om en framtid
känslan att ha hittat min pusselbit.
Jag kan leva och jag har förmågan att se det vackra
jag har så mycket att vara tacksam för.
Men jag har förlorat dig
och dig får jag aldrig åter min vackra underbara älskling!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 985 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-06-19 21:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör
2017-07-02

  Ann V Åhsberg VIP
Jag förstår verkligen din stora saknad. Kramar!
2017-06-21

  Ann V Åhsberg VIP
Jag förstår verkligen din stora saknad. Kramar!
2017-06-21

  Rise Little One
Kramar om dig och dina ord ...
2017-06-20

    ej medlem längre
Det gör ont i både själ och hjärta att läsa dina ord.

2017-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad!
2017-06-20

  ULJO
Berörs djupt av din saknad efter din stora kärlek
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP