Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snovi/ Drömmar

 

Sanjam o tebi  

Gotovo svake noci 

Prije neg' zaspem 

 

Drömmer om dig

Så gott som varje natt 

Innan jag somnar 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 944 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2017-06-20 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, en perfekt kärleksförklaring!
2017-07-03

    JJ VIP
En vacker dikt i tillsynes självklar, men att skriva det självklara är oftast det svåraste man kan ge sig på... Du har skrivit rakt på en känsla och det har du gjort bra! Mvh. JJ.
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP