Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barat ankar.


Frågor utan självklara svar




Skulle det alls finnas poliser,
om det inte fanns brott?

Skulle det alls finnas behov av ordning,
om det aldrig blev stök?

Skulle det finnas hjårtesaker,
om det inte fanns kök?

Skulle där alls finnas språk,
om det inte fanns tolk?

Skulle där finnas ett du,
om där ej fanns ett jag?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-20 09:35



Bookmark and Share


  ULJO
Om inte du och jag fanns vore ju mänskligheten utplånad. Det är ju liksom förutsättningen för ett bestående liv.
2017-06-20

  Pitbullpudelns kärna
... och på detta skulle jag vilja slå näven i bordet och med bestämdhet säga: Kanske!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP