Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: J W Löfgren


LIK I LASTEN

jag känner mig som en belastning

som ligger nationen till last

en onyttig skugga som glider

förbi som en gast i all hast

jag är såsom liket i lasten

en spillra, en reminiscens

jag uttalar motsatsen fastän

det är inte så livet känns

 

 

du invänder kanske "du skriver!"

det är väl det enda jag gör

jag går dessemellan och driver

och ursäktar mig för jag stör

jag nöts lite till av tristessen

och allt enahanda jag ser

det gråtrista som gör mig ledsen

och sen går det ut över er

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 509 gånger
Publicerad 2017-06-20 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt!
2017-06-20

    ej medlem längre
Bra skrivet..och ärligt
2017-06-20

  Stay Golden
Goodone
2017-06-20

    Taly
du formulerar dig på bästa sätt

mänsklig kommunikation är nog alltid av godo
2017-06-20

  Cugel
:-(

Jag ska be för att formsvackan är självterminerande och att du återfår:
:-D
2017-06-20

    ej medlem längre
Uttrycksfull text om enformighet och rastlöshet.
2017-06-20

  objekt3
ledsna blir vi
2017-06-20

  Ingvar Björkdahl
Så sant, så sant!
Ingvar Björkdahl
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP