Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framåttänkande


Den tid som flytt

Blickar du bakåt
alltför mycket
är det ett tecken
på ålderdom
lev i nuet
tänk framåt
gör upp nya planer
ditt liv fortskrider




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-20 10:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP