Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval



Är försiktig med var jag sätter ner foten

det är det första steget

på vägen jag kommer att gå




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-06-20 11:01



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
"Friskt vågat är hälften vunnet." Kan vara motsatsen.Låter lite ängsligt.
Är själv lika försiktig men har blivit mer vågad med åren. Kram TBG.
2017-06-26

  Eva Helene VIP
Så klokt på bara tre rader!
2017-06-24

    Dan Myrbeck
Bra tänkt av Livets Marita
angående Livets Stig.
2017-06-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Är det redan mörkt så får man vara speciellt försiktig !!!
2017-06-21

  StinaJ VIP
Kloka ord att ta till sig.
2017-06-21

    jaybird
Att sätta ner foten bestämt eller att sätta ner foten försiktigt avgör om man blir politiker eller poet.

Utmärkt lyhördhet om det finstilta.
2017-06-20

  Maria Sundelin VIP
Ja om det vi har framför oss vet vi inte mycket
Kramar
2017-06-20

  Peter G VIP
Verkligen så kloka ord!
Första steget är så viktigt att det blir rätt; för att den fortsatta vägen ska bli bra!


2017-06-20

    Peter Söderqvist
Ämne en tänkvärd text.
2017-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänk om alla vore så kloka!
2017-06-20

  Gunnel Eriksson VIP
Det gäller att välja rätt och facit får man
först efteråt. Klok, välformulerad tanke.
2017-06-20

  Anya VIP
Amen! Så bra. Finns inget att tillägga.
2017-06-20

    ej medlem längre
Kloka tankar! Det är lätt att gå vilse om man har för brått!
2017-06-20

    ej medlem längre
Så fint du skaldar om din styrka!
2017-06-20

    ej medlem längre
Ja, vi bör träda vist och varsamt på vår livsvandring... :-)


2017-06-20

  Öknens Ros VIP
Det första steget kan avgöra vart vägen leder, så man tar det med försiktighet.
2017-06-20

  Salvation Pepper
Ja, många resor finns att göra om man bara vågar ta första steget.
2017-06-20

  Niliboy
Varje steg för den tillblivna rustningen,
snäll å glad?
2017-06-20

  lodjuret/seglare VIP
Texten har gjort sig förtjänt av ett set blommor och en liten spade att sätta i jord.
2017-06-20

  överlevaren VIP
Klokt att känna av underlaget!
2017-06-20

    ej medlem längre
För det gäller ju att välja rätt... Välskrivet!
2017-06-20

  ULJO
Klokt tänkt.
2017-06-20

  DavidM VIP
Odyssén som utgör livet.
2017-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Varje lång resa börjar med ett steg.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP