Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att bli av med de-onda måste det här bli rättat.


Som en fångad känsla..

..utövar den sin makt.

-Behöver jag säga mer, vakna upp!

"Jag kommer inte ur situationen"

-För allt är ju sanning, är offret skyldig
för allt ser normalt ut, så blir hon sjuk.

Känslan tär på hennes kropp, vaknar upp..
ser att manteln är uniform, blå ser ni på?

-Dom tror dom har särskilda rättigheter
att använda makt mot ensamma kvinnor.

-Nej, ni ser inte sanningen på rätt sätt!

"Att leva med skräcken under Sadism"

"En ledare"

(påstående)

"En sadist som ledare skapar bara: Sekt"

Är det detta Vi har sett?

___
(För att bli av med de-onda måste det här bli rättat)

-Vi kan inte hålla henne fången mer, suckade hon från er.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-20 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP