Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bli upprörd



Snart
är vi alla
helt lugna

då kan vi andas ut
en sista gång

träna
vara döda




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-20 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha bra
2017-06-21

  överlevaren VIP
Tolkar det som likgiltighet...känslor är till för att kännas och levas ut!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP