Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med facit i hand ... - Publicerad tidigare här i augusti 2010


Revision

Svaret på livets stora gåta

Älska
Glömma
och Förlåta

har nog fått fler
än mig
att mer än en gång
vilja det där
med att Glömma
få begråta ...

Med en liten nyanserad moderation
anpassad till varierad situation
skulle jag dock kunna
svaret mitt gillande förunna
med acklamation

förutsatt följande distinkta revision

Svaret på livets stora gåta

Älska
Prioritera
och Förlåta




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-20 17:28



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Denna gillar jag!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP