Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka

Vattenmelon sval
Lemonaden isad, kall
För din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-20 18:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Och känslorna dito för
din gamla...!
2017-06-21

    ej medlem längre
Omtänksamhet.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén