Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en hjärnbanekalops


ortstro stal plats

jaha
så vart det vakuum igen

bakugn

surdeg stenugn levain

 

leva in i tidens plats palats

 

stal plats i tidems palats

 

jaha
så vart det vakuum igen

tomhet tom het tomhet

 

intill intighet

 

tillit tillit till IT

 

IT - dagens Gud Googl'd

Jesus en sökfunktion som finner bortkomna får

 

jaha
så vart det vakuum igen

associationsbanan dagens dessert

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-20 19:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sorts hjärnblödning, bara utan mer kroppsliga spår, lämningar?
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP