Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Keep growing strong ...


Cease to exit ...

 

A horrible definition

for me to belong

made me feel useless

something went wrong

but it was just a position

through meditations

I did see me travelling long

I did see me manage many hard situations

I'm and will be the best

on whatever destination

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-20 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och närvarande
2017-07-02

  Nils-Robert
Härlig text om det goda självförtroendet. Bra.
2017-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om hur livet kan vara!
2017-06-21

    ej medlem längre
Vackert komponerade ord av smärta.
2017-06-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Trots smärta, lever ändå kraften sitt liv för nya mål, i diktens fina komposition.
2017-06-21

  Quasimodo
Här känns kaos och en svår och smärtsam situation, men genomlyses också av både kraft och mycket vilja!
2017-06-21

  Stay Golden
''I have lost, I will always loose and be at loss, but battles - no more on earth''
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One