Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting 6 (På ljudspelare)



Prydnad

Till dig som tror
att ingenting finns
vill jag säga:
Allt som finns
är allt,
ingenting finns
inte,
ingenting finns
utöver det.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-13 06:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
funderingar väcks
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP