Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brakare 12 (På ljudspelare)



Prydnad

Att vara
fisförnäm
visar bara
du är bekväm
att låta fisar fara
till
alla
när du vill.
Du kan väl kalla
dig artist
med din lilla brist.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-09 17:04



Bookmark and Share


    Mim
Haha :) Så kan man också se det!
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP