Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så många..


Grannar.

Ibland undrar jag, får de sitta i en sammankomst
i en annans dödsbo och däri driva med en annan?

-Det är bara en liten fråga.

-Inget för er, svarade du.

-Men jag ser dig!

-Varje natt och varje timme, finns dom där och nu
allt det här bara för att de själva blir hm.."kreativa.

Någon har redan nått döden, hördes det där ovan.

-Vadå!

-Grannar! Det finns så många, fast kan de sitta här?

-Men herregud! Alla tillhör väl kategorin, grannar!

(Detta är ett sant drama)
-Skämt ut Er? Det har ni klarat av själva, sa polisen.



Ibland undrar jag..Usch.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-20 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP