Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärlek inte kan döda

Ikväll tänkte jag på hur återstoden av tid

ska ske i minnet av dig. Tankens färger 

ännu inte på plats 

 

 

ditt glittrande hav med mina fingrar 

hängande just över ytan. Ett sorts liv

Förbryllande känslor av att 

din värld ett stenkast ifrån jag 

enbart väggar 

 

det vandrar en skugga genom solen 

Hon som 

skakar av sig allvaret som en hund just

uppkommen från vatten. Försvaret min

punkt och insikten att jag förstår dem 

- min försörjning- 

 

aldrig att ormen får ben men önskan. 

 

Lämnar mig aldrig 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-20 21:42



Bookmark and Share


    Bärkraft
Bra skrivet
2017-06-29

  Gunnar Hilén VIP
Om det svåra att känslomässigt släppa det man inte längre har och kunna TÄNKA på det/den i stället...så läser jag dina rader...svårt bli hund också
2017-06-21

  Gunnar Hilén VIP
Om det svåra att känslomässigt släppa det man inte längre har och kunna TÄNKA på det/den i stället...så läser jag dina rader...svårt bli hund också
2017-06-21

  ULJO
Gillar denna
2017-06-21

    Bärkraft
Fin text
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP