Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 87:7


Under sång och dans


skall man säga:"Alla mina källor äro i Dig."


Gott att kunna ha det så

i en sen och mörk tid...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-20 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbart inspirerande text!

2017-06-21

  Goraxy 89 Orion VIP
APPLÅDERAR: tap tap tap tap tap tap tap tap tap tap tap tap tap !
2017-06-21

    ej medlem längre
Ja, visst är det så!
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP