Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapeten

Vill du jag tar dig ömt i famnen
fast jag är så jävla ful

Vem ska säga att det duger
när du inte kan
och jag inte vet

Sommarn genom fingrarna som sand
När du ligger mellan lakana och gråter

För att jag inte vet
För att du inte kan




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-20 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson