Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta framtiden att vi ska gå omkring rädda?

Är detta framtiden att vi ska gå omkring rädda?

Är det meningen med ett liv att man ska gå omkring och var rädd? Det händer så mycket våldsamheter att är det konstigt att människor blir rädda? Tänk vad livet kunde vara väldigt skönt utan dessa orosmoln. Det händer inte mig det händer inte här. Tyvärr har vi hört detta. Men ingen kan ju vara så naiv att vi skulle vara befriade från detta. Vi har ju mycket oss själva att skylla. Vi har ju importerat våld från våldsbejakande länder är det då konstigt att det händer överallt i Europa? Men politiker måste ha något annat än vad vanliga medborgare inte har. Man tror nästan attt de tror på sagor och det är rosaskimrande moln ovanför deras huvud.
Alla scenario är faktiskt så att det kan förekomma. Detta lilla scenario kan ju ställa till med mycket svåra konsekvenser. Klimatet i Sverige har ju blivit helt och hållet fel,man vågar inte snart något. För man vet inte vad som kan hända. Det klart att man är mer utsatt i dessa s.k. omskrivna områden. Tyvärr bor jag i ett sådant omtåde. Vi har blivit bombaderade av stenar,de har stulit cyklar,slagit sönder min bakruta på bilen. Kört med hög hastighet på bilen. Mina barn har blivit mordhotade. Ska man gå någonstans måste man beväpna sig med något tillhygge. Flickorna blev misshandlade och blev väldigt utsatta för de mest kränkande ord man kan tänka sig.
Det har gått inflation i att inte tala om hur egentligen det är. Media skönmålar allt och har egentligen inte en aning om hur det är at bo i sådana här utsatta områden. Jag väntar varje dag att min bil ska brinna upp. Det klart att det är för många människor som har kommit från alla hörn av världen. Sysslolösheten är ju stor. När jag växte upp hade vi väl inte det så fett. Jag sparade länge till min första bil. Och då måste man säga att det är inte någon sådan som de flesta invandrarna kör med. Man undrar ju faktiskt om f örsörjningsstödet innefattar en bil och iphone? Att flyktingar som har flytt från sina länder för sitt liv,åker nu dit på semester. Hur rimmar det.
Inte för jag tror att det här kommer med. För man får inte skriva så här. Det är ju nästan skamligt att inte sanningen får komma fram. Är då detta rätt att allt ska fallera i Sverige,polisen,skolorna vården,äldreomsorgen o.s.v. Och man satsar oerhörda summor som ljuger? Inget är gratis det ska Gudarna veta. Men svenska folket har aldrig fått säga sitt. Utan några politiker säger att det ska vara så och då ska ni med andra ord hålla käft.

Vågar inte skriva ut mitt namn i tidningarna




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-21 00:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett sanningens ord i rättan tid.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj