Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jet 1973

Tabletter för att somna
tabletter för att vakna
oberoende beroende
receptbelagd lycka
rev sönder min yta
ordens värde fallerade
blodet rann alla andra
bedrogs men snälla tala
om dagen då ni ämnade
lämna staden åt väl valda
lögner som besudlade Alpha-
Omega
av er stulna Jet 1973.




Fri vers av Systertusen
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-21 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du gör en skicklig beskrivning av livet och gör det på ett oroväckande sätt: med orden "tabletter för att sova och tabletter för att vakna" - "receptbelagd lycka".
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen