Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störst av allt är oändlig kärlek, Erik. Erik, du har min. Jag saknar dig oändligt. Älskade skrivande vän i själ.


Till minne med kärlek - här på poeter Billy Andersson



I have nothing
But still, I have everything;
Your sky is forevermore within my heart
-




Fri vers av J-M
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-21 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M