Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeten Salvador skrev något jag lämnade kommentar på.


Kritik på en text (1615) bara ord




Blir en konstnär
om en bär basker?

Då är nog soldater världen över
i krig för just konsten.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-21 08:44



Bookmark and Share


    Bellissima
Fyndigt! :)
2017-06-21

  ULJO
Först nu fattar jag poängen med världens alla krig. De går i konstens fotspår.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP