Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tänker du att människan, lika litet som naturen, ger upp. Du bara börjar om. Som du kallar det.


Brist på lojalitet?





Du kände varken någon bland de som skadades eller som dog. Mest gick du omkring i resterna och bland redan gräs uppväxt. Genom tårar av skuld du kanske log. Likt gräsets styrka hämtade du dig och kraft tycktes välla fram formligen.
Efter skogsbranden. Elden tog sig redan i källaren. Det var en ljus morgon. Början på mars. Kallt så in i Norden. Kalhugget på platsen för huset. Snabbt stod det i ljusan låga. Efteråt var skorstensstocken, några väl brända bräder och grunden av sten allt som återstod av det gamla huset. För sjutton år sedan brann det och ingen hade ännu kommit sig för med att söka bygga upp något igen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP