Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattning, nervkollaps, psykkärringssyndrom...

Börjar tro att jag aldrig kommer att bli frisk
Att tillståndet blivit kroniskt
med endast något bättre stunder mellan skoven
Har fått all möjlighet att vila sinne och själ
Ändå svider det otäckt i maggropen
som om något hemskt har hänt eller kommer att hända
det snurrar i huvudet och en klump av gråt
sväller i halsen
På måndag är semestern slut
och cirkusen går igång igen
och jag
har fortfarande ingen aning
om vad som fattas
mig




Fri vers av Bellissima
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-21 10:11



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Rölleka, Används som skyddsamulett för kvinnor 40+ i Europa, rädsla hos soldater, ångest och mycket annat.
D.v.s. säga du har brist på magnesium och resten av vitaminer och mineraler, du skulle få så rolig bara gå ut i naturen och plocka själv dina magiska tee. Novalucol är bra medicin, men jag är med natur apoteken,
Trevlig sommar.

2017-06-21

  SatansSon
testa novalucol. 1993 förväxlade jag själv magkatarr ed ångest.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima