Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



7/Affirmationsboken

 

Jag känner mig tacksam för att jag känner mig trygg i mina beslut




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-21 13:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
BRA
2017-07-02

  Staffan Nilsson
Jag klarar allt jag vill för jag vill så lite. ;)
2017-06-21

  ULJO
Exakt
2017-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Positivt tänkande!
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP