Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens hav



Det är ett hav mellan oss
en ocean av blå tystnad

Salta vågor av tårar
porlar mjukt
viskar runt båten
medan jag ror

Dagar och år
passerar stilla
en fisk plaskar till
och jag ler

Hoppet vaknar
stranden är nära
jag ser dig
men får inte gå iland

Släpper årorna
orkar inte ro
låter nästa storm
driva båten

bort




Fri vers av Harriette
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-21 13:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette