Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BONDFÅNGARE - tanka

Sensuell pion

skönaste älskogsblomma

bonderomantik

doftar i sommarrabatt

rodnar på vita kinder




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-23 15:38



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fin folkloristisk diktblomma
2017-06-26

  ULJO
Vad fint
2017-06-25

    ej medlem längre
En Tanka med sommar och dofter i varje ord!
2017-06-24

    ej medlem längre
Underbar tanka.
2017-06-24

  Marianne Räf
Bra, - fint, griper tag i känslor ! ;)
2017-06-24

    ehuru
Vacker bukett! Fint.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP