Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en pjäs

 

 

Det var som en pjäs: 

jag satt i publiken  

och tittade på mig själv -

jag spelar någon annan

och någon annan spelar mig själv  




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onomatoprofet VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-21 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP