Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot taget 2009 av min kära hustru.


MAN

jag längtar in i värmen

det här går inte an

vad hände med min sommar?

den kom och den försvann

så går man här och blänger

och nöter ned varann

nu sitter jag och hänger

och föreställer man

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/6 2017

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-06-21 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
absolut kyligt
antagligen kommer värmen efter midsommar ?
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP