Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLICKAN I HUSET

flickan i huset

vi vägens slut

kastar en hamster i brasan

leker med döden

hallå!

tittut!

ler lite syrligt åt fasan

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/6 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2017-06-21 18:25



Bookmark and Share


  objekt3
tänker på lillsysterns undulat
2017-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Nej, ingen metafor.
det hände i filmen "Flickan i huset vid vägens slut" med Jodie Foster i en av huvudrollerna.

Tack för din kommentar!

2017-06-21

    ej medlem längre
en hamster i brasan
så grymt slut

arma djur

en metafor?
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP