Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNDIGT DEN BRON

vu stod på islandsbron

långt innan gävle strand

och båten lade sakta

men säkert ut från land...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/6 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-06-21 18:34



Bookmark and Share


  objekt3
Kludd!
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP